Despre noi

INNOVORIS Labs dezvolta solutii software pentru inovare colaborativa. Ajutam companiile sa-si imbunatateasca activitatea de inovare printr-o mai buna valorificare a ideilor angajatilor, clientilor si a partenerilor lor.

Echipa Ideacamp.ro

Adrian Ionescu

Adrian Ionescu - Innovation partner

Adrian este specialist in orientari strategice de afaceri, inovare si marketing si are peste 10 ani de experienta in companii mari de piata. Considera ca inovarea este solutia castigatoare pentru orice organizatie si este ferm convins ca succesul inovarii consta in abilitatea de a valorifica potentialul creativ al angajatilor.

In anul 2011 a infiintat Innovoris Labs prima companie romaneasca care dezvolta solutii software pentru inovare colaborativa si managementul ideilor.

Serban Stefancu

Serban Stefancu - Innovation partner

Serban este specialist in managementul proiectelor, tehnologie si inovare si are peste 7 ani experienta in domeniile corporate si antreprenorial. Dovedind deosebite abilitati de management si leadership, la numai 25 de ani, coordona o echipa de 17 persoane in cadrul unui departament strategic al gigantului auto Renault.

Serban considera ca inovarea este un demers indispensabil intr-un mediu volatil si crede ca cele mai bune rezultate legate de aceasta sunt obtinute in echipa. Este partener al Innovoris Labs din anul 2011.

Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu - Project manager Ideacamp.ro

Alexandru este specialist in strategie de afaceri si marketing. Este absolventul unui program de masterat din cadrul Universitatii din Amsterdam si are experienta in proiecte internationale in domeniile cercetarii de piata si strategiei de afaceri.

Alexandru are abilitatea de a echilibra gandirea analitica cu cea creativa. Este pragmatic si orientat catre rezultate. Alexandru este partener al Innovoris Labs din anul 2011.

Laurentiu Ilie

Laurentiu Ilie - Technical Lead

Laurentiu este coordonatorul echipei de programare. Are peste 12 ani experienta in domeniile IT, managementul proiectelor si arhitectura software. Este perfectionist, creativ, atent la detalii si are abilitatea de a transforma in cod orice idee, singura provocare fiind legata de calitatea rezultatului.

Laurentiu considera ca succesul inovarii colaborative tine de experienta utilizatorilor pe platformele de colaborare. Laurentiu face parte din echipa Innovoris Labs din anul 2011.

Date de contact

Idea camp pe scurt

Cu IdeaCamp obtii eficient idei si solutii de la colegii tai pentru depasirea unor provocari importante de business sau pentru atingerea obiectivelor.

Innovoris Labs - Contact

95-99 Polona Street, Polona Business Center, 4th floor, District 1 Bucharest, Romania

Phone: +40 726 260 650

Email: office@ideacamp.ro