Confidentialitate

Protectia si confidentialitatea datelor, atat cele personale cat si cele legate de continutul pe care il creati si administrati prin intermediul IdeaCamp, este o preocupare esentiala pentru noi. Din acest motiv am adoptat cele mai inalte standarde de securitate si confidentialitate a datelor din industrie. Puteti folosi serviciile noastre cu cea mai mare incredere.

Procesarea datelor personale

Innovoris Labs este operator de date cu caracter personal numarul 29262. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Innovoris Labs are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Confidentialitatea continutului creat

Innovoris Labs nu va dezvalui, nu va transfera si nu va distribui sub nici o forma continutul creat si administrat de clientii sai prin intermediul IdeaCamp.ro. De asemenea, Innovoris Labs nu isi revendica niciun drept de proprietate asupra materialelor si/sau continutului pe care il transmiteti sau il puneti la dispozitie prin acest serviciu.

Transfer de date criptat

Securitatea schimbului de informatii dintre utilizatorii IdeaCamp si serverele aplicatie este asigurata de Secure Sockets Layer (SSL), cel mai inalt standard in industria securitatii care foloseste o tehnologie de criptare a datelor de 256 de biti.

Securitatea datelor

Datele sunt gazduite in centrul de date EvoSwitch, un centru de date extrem de securizat, certificat ISO 9001 si ISO 27001. Infrastructura de retea este proteja de cele mai moderne echipamente si solutii software dar si de cele mai eficiente masuri de securitate si control.